about me

I am a father and a husband. I work as an engineer. Besides my family, photography is my passion.
 
 
My name is Robin Wallin, I live in Lund, Sweden. Jag har fotograferat seriöst de senaste tre åren. Jag har lärt mig mycket men långt ifrån allt. Jag fotar med Fujifilm X-E2 and Fujinon XF 35 f/1.4 eller Fujinon XF 27 f/2.8. Som så många andra är jag lite prylgalen, jag har också en Canon A35F, en analog kamera för 35-mm film. Men jag gör så gott jag kan för att ta bilder snarare än att köpa ny utrustning.
 
Den här bloggen kommer framför allt innehålla svartvita bilder av typen gatufoto eller stadslandskap. Men självklart kommer det ibland att vara något annat. Mitt mål är att den enbart ska handla om fotografi. Min förra blogg var väldigt spretig och ofokuserad. Jag försökte mig på lite av varje med följden att det mesta blev väldigt ytligt. Den finns här: perfektfokus.blogg.se om du ändå vill kolla in den.
 
 
Men den här gången kommer det att bli annorlunda. Jag tänker lägga upp bilder jag verkligen gillar, och kanske lite text tillsammans med dem. Jag tänker inte lägga upp bilder eller skriva inlägg för att behaga någon annan. Den här bloggen är till för mig och min passion, och om du också gillar den är det fantastiskt, men om du inte gör det har jag i alla fall gjort något som jag tycker om!
Fotografi - Lund